Какво говори за теб цветът на автомобила

Какво говори за теб цветът на автомобила

Какво говори за теб цветът на автомобила!

Какво ще каже цветът на вашата кола за вас? Защо повечето хора избират автомобилни бели, черни и в сиви цветове? Животът е толкова труден? Или фактът, че практичността е от полза?

Цветът не трябва да бъде досаден, изморителен. Цветът е просто обречен да зарадва окото. Ето защо не само жените, но и мъже много внимателно подхождат в избора на цвят на автомобила си. Ето, какво значение има всеки цвят и каква трябва да е колата на съвременната мацка: http://www.interpolezno.com/avtomobilt-na-svremennata-matska.

ЧЕРЕН цвят – счита за по-представителен! И вероятно не е за нищо. Автомобилите на представителни личности, лимузини, министри, президенти са все в черно! Черният цвят просто крещи за състоянието на собственика.

БЯЛ цвят автомобил – това е най-често срещаният. Смята се, че е практичен цвят. Дори запрашена колата сменя цвета си на мръсно бяло или бежов. Белият автомобил е за човек, който се стреми към благоприличие. Педантичната личност, авторитета, склонността към критика и прекомерната безпокойство са основните характеристики!

ЖЪЛТА кола – говори за желанието на собственика да се открои от тълпата. Цветът е топъл, добър, весел. Чували ли сте, че жълтото е знака на глупак? Това не е вярно! Хората, които предпочитат жълто, залагат на весело и приветливо. Изборът на жълт цвят се прави от човек, който иска да се отървете от стреса!

ОРАНЖЕВ цвят автомобил – това са колите, чиито почитатели са и на жълтите нюанси. Ексцентричното, динамично изражение. Подобрява настроението!

КАФЯВ цвят – счита се най-малко за откраднат цвят. Не бренди. Мъжът на кафявата кола е таен, чувства нуждата от мир. Той не иска да се откроява от тълпата. Най-вероятно има 7 деца у дома, „сладка“ съпруга и много удоволствия. Така че кафява кола може да се види в 12 часа сутринта, безцелно да се витае около града.

ЧЕРВЕН цвят автомобили – ако попитате блондинката каква кола иска! Най-често ще чуете: червено! Червеното е наистина добро! Особено червен металик. Червеното е веселие и е за целенасочени хора. Лидерите! Импулсивни, амбициозни, ярки хора. Те не се колебайте да привлечете мнения! Червеният цвят винаги е в светлината на прожекторите.

ЗЕЛЕНА кола – тя е избрана от уважавани хора! Те са водачи, спокойни лидери.

СИН цвят автомобил – изразява безгрижно забавление, създава състояние на почивка и мир. Собствениците на сини автомобили са изключително леки, просто въздушни, мечтатели, романтици. Те не се стремят да се откроят и обичат да почиват в живота! Автомобилите със сини автомобили са за хора, които предпочитат мир и комфорт. Те са верни надеждни приятели. Хората са много принципни, консерватори! Собственикът на синя кола е добър, грижовен, държи на семейството!

СРЕБЪРНА кола – според психолози водачите, които избират сребристия цвят, търсят нещо специално, различно от ежедневието. С този цвят собственикът на автомобил се стреми да отрази собствената си особеност, може би статут.

ЛИЛАВ автомобил – психолозите мислят, че притежателите на виолетови коли отразяват желанието да направят неустоимо впечатление за другите. Те целят да покачат самочувствието си, искат да се откроят. И като цяло, хората, които избират автомобили във виолетови нюанси са: мирни и оптимистични.

Който и цвят да изберете, основното е, че трябва да бъде забавно! И няма значение какво мислят психолозите. Вашият комфорт е ключът към успеха!