По-нова технология за матрак мемори пяна

Новата технология в матраци с мемори бяна може да  изкуши всеки потребител. От край време новото е провокирало по-голям интерес и е карало хората да купуват най-новата версия на даден продукт на пазара. Хората често сравняват новост със стойност, но по-новите технологии също допускат грешки. Матраците не избягат тази реалност. Продукти, които са били на пазара от известно време е по-вероятно да са били тествани от голям брой хора и технологията им да е подобрена. По-новите продукти не притежават това предимство.

Мемори пяна гел матраци се появи на пазара през 2011 г. и бързо се превърна в любима на много от потребителите, защото те въплъщават някои от най-добрите аспекти на пяна с памет, включително най-високо ниво на комфорт. Технологията за направата им е, чрез вливаният гел, който създава характер на тези матраци.

Разликата между обикновени матраци и нововъведенията крие както предимства така и най-големите недостатъци. Така например в стандартната мемори пяна е типична способността за задържане на топлината.

Защото пяна с памет в матрак е така предпочитана?

Още едно предимство на новите матраци Нани  се състои в това, че следва контурите на тялото по време на съня и създава изключително усещане и плаващ ефект, който осигурява пълна подкрепа и комфорт. Наред с това тези матраци имат тенденция да задържат топлина по начини, които традиционните матраци не го правят.

Има два основни типа гел за пълнеж на матраци с пяна. Първият вид се влива през най-горния слой от пяна и вторият има слой от гел близо до повърхността. И двата от тези видове изглежда облекчават топлината в сравнение с традиционните матраци, въпреки това има някои оплаквания от прегряване на клиенти.

Докато матраци с гел пяна могат да се чувстват страхотно по време на сън. Материалът бързо възвръща стандартната си форма на ставане. Това е така, защото производителите използват проводим гел, който отнема температурата на околната среда и създава приятно чувство.

Scroll to Top