Няколко идеи как да избирате дрехи според тялото си

Помислете за тялото си, когато купувате дрехите си. Някои дрехи са съкратени и изглеждат по различен начин на различните видове тялото. Виж за дрехи, които ласкаят тялото ви и ви карат да се чувствате уверени.

Всеки човек има своя собствена представа за това какво кара тялото му да се чувства комфортно, а той самия да изглежда луксозно, дори да не е в най-скъпото облекло.

На всички телата ни са много различни, така че да прекарате известно време в опит да опитате от различни видове дрехи няма да е лесна задача. Ето, защо е по-лесно да определите каква форма има тялото ви.

Ако имате форма „круша“, това означава, че имате по-широки бедра и по-тънък бюст, можете да опитате най-добре с отворено деколте или рокля с обем под кръста.

Имайте предвид, че облеклата се износват, особено ако се носят много и не е необходимо да изглеждат прекалено избелели или скъсани.

Ако установите, че една риза има петна, опитайте най-добре да я замените с друга.

Помислете и за тена на кожата ви, когато купувате дрехите си. Разбира се, винаги имайте предвид, че ако не ви харесва един цвят или не се чувствате добре в него, малко вероятно е да го облечете повече от три пъти. Тогава не се впускайте в покупка на подобно облекло щом не сте уверени, че ще я носите.

Опитайте с КЪСА РОКЛЯ ЛАСТИК, но най-добре е да сте сигурни, че ще се чувствате и ще изглеждате чудесно в него. Ако единият от двата варианта не е на лице, то малко вероятно тази дреха да е за вас.

Scroll to Top