Ръководство за стилно завързване на кърпа-шал за жената

Ако добавите малко аксесоари някои акценти над облеклото, това може да ви направи впечатлителна и запомняща се личност.

  • Ако избирате стил, който е заимстван от момчетата, например шал за врат, който е известен също като лек и лесен за употреба.
  • Ако наблегнете на различни стилове, за да добавите показност дори една проста бяла риза, дънково яке или дори макси рокля или туника ПЛЮШ. Всичко това може да създаде вашето Амплоа и да ви представя блестящо и запомнящо се.

Ето и кратко ръководство за стил на жената. В случая се спираме на кърпата:

Искате ли нов обрат към това, което се случва днес? Отидете на пазар за шалче. Стилът, който е заимстван от момчетата всъщност, се поставя в минимално количество под формата на шал на врата. Такава кърпа, фишу е лека и лесна за работа. Тя може да се носи в различни стилове, за да добавите показност дори една проста бяла риза, под дънково яке или дори над макси роклята.

Най-добре е шалът да е шивашкия избор за началото на по-топъл сезон. Той представлява гъвкав аксесоар, който притежава множество приложения и възможност за интерпретации. Вижте и някои практични съвети.

Има много видове летни шалове, които да допълнят дрехата. Носете го дълго над тънки панталони, увийте един около дръжката на чанта, или да го вържете около косата. Все едно къде ще добавите този ценен аксесоар, щом то е в тон с останалите дрехи.

Други шалове са тези с бродерия и мъниста. Те работят повече около тоалета за вечер, докато традиционните палестински стилове (с драпиран триъгълник, вдъхновен от арабската рокля) ще са достатъчно гарантиращи и способни да изградят визията ви рано сутрин.

Един много популярен, уличен стил на носенето на голяма кърпа, тип шал е бандитския стил. Това е класически начин да навиете шала. За целта поставете го върху плоска повърхност и сгънете двата ъгъла, така че те да се срещат и образуват триъгълник. Поставете шал около врата с по-широкия триъгълник в предната част. Увийте краищата на гърба и ги вържете във възел. Може да направите френски възел или пиратски, или под формата на фльонга. Вие избирате. Сгънете шала на половина и го увие около раменете. Вземете единия край и го издърпайте по линия на шала. И накрая, нека втория край мине под и над една и съща линия. Двустранният шал с размери на чаршаф може да носите и около врата. Сега вземете двата края и ги преметнете около врата, така, че те да попадат рамо до рамо. Може да си направите и папийонка за стил. За целта ще ви е нужен по-дълъг шал на врата. Първо, сгънете шала, за да се направи триъгълник. Сега го навийте на дълъг участък. Увийте около врата и направете вратовръзка. Вече сте готови да излезете навън.

Scroll to Top