Най-лошите неща, които може би мислите за стюардесата

Стюардесите изкарват прехраната си по начин, за който много хора мечтаят. Те се събуждат всяка сутрин в различен град и се срещат с различни хора, култури, забележителности. Но не всички са създадени равни.

Понякога, пътниците са сладки, любезни хора, които създават истинско удоволствие за работата на стюардесата. За съжаление, има и изобилие от дразнители, които могат да помрачат работата. Ето и някои топ нещата, самолетни билети евтини и съвети за това, което може да засегне егото на една стюардеса:

  1. Усмивка

Едно от задълженията на всяка стюардеса е доброто излъчване и лъчезарната усмивка. Не си мисли, че тези жени нямат проблеми или че винаги са сложили маската с фалшива усмивка. Тяхната работа изисква да са 100% положително настроени към вас. Благодарение на вежливото обслужване вие стигате от точка А до точка Б.

  1. „Стюардесите са само прославени сервитьорки“

Е, това, може би много биха си го помислили, за да оправдаят позицията им в живота? Истината обаче е, че преди всеки полет те поемат по пътя на ръба, където не е известно какви нови предизвикателства им предстоят. Това и всички останали премеждия правят работа им така обаятелна като арт мода.

  1. „Това е моят рожден ден, искам безплатна напитка!“

Едва ли си мислите, че това е някоя сервитьорка, в бара, с която може да се майтапите. Докато стюардесата се грижи за вашето безопасно пътуване, вие трябва да се държите на положение и да платите, било то с дебитна или кредитна карта. Няма нищо безплатно на полета.

  1. „Имам диария!“

Твърде много информация не е необходима. Просто помолете да седнете по-близо до тоалетната вместо да се впускате в детайли. Все пак това не е работа на стюардесата, при това с толкова пътници на борда едва ли ще и е грижа за вашия проблем. По-скоро може да ви помогне когато имате нужда и като донесе мокри кърпи или салфетки, но едва ли трябва да се задълбавате в детайли.

  1. „Мразя да ви притеснява …но…“

Спестете си тази част от репертоара и давайте нататък. Щом вече сте извикали стюардесата, едно кратко „Извинете ме…но…“, ще е напълно достатъчно.

  1. „Стюардесата е най-малко полезна на борда“

Разбира се тя не контролира летището, нито управлява самолета или има поглед над въздушното движение, но има силата да отложи полета, когато се притеснява за здравето, сигурността или спокойствието на пътниците. Така, че не създавайте излишни ядове, за да не се стига до там.

Scroll to Top