Как да изберем една класическа рокля за класическа фигура

За собственици на фигурата „триъгълник“ перфектното облекло с триъгълно или квадратно деколте може да се окаже предизвикателство. В същото време внимание трябва да се обърне и на талията. За да е балансирана, трябва да изберете вариант с висока талия и трапецовидна форма. Също така, момичета с този тип форми могат да се използват релефната тъкан. Една плетена рокля в бяло и черно може да се окаже най-правилният избор. В този случай има 3 забавни начина …. да изглеждате много по-слаба.

Какво да се избегне момичета с триъгълен тип фигура? Преди всичко, трябва да забравите за тънкия колан. Сега за характеристиките на строга селекция от класически рокли за жените с крушовидна фигура, вниманието се насочва към стилове, чрез които можете да направите значителен акцент върху гърдите и раменете. Това може да стане с тънки ленти или големи принадлежности. По отношение на характеристиките за нарязани рокли за момичета с правоъгълна тип форма е по-добре да изберете модел, съсредоточен върху талията или директно над силуета. В първия случай, можете да използвате всичко, ленти и колани. Но във втория случай е необходимо да се съсредоточи върху маншети и края на дрехата. По отношение на оръжие, в този случай, тя може да се използва не дълги тесни правоъгълни маншети или увиснали. Между другото, не забравяйте, че ако нямате красиви ръце, трябва да се даде предимство на дългите маншети точно под раменете.

По отношение правилата за избор на класически рокли за момичета с фигура тип „пясъчен часовник“, трябва да се обърне внимание на модели рокли с прикрепено елече, които ще бъдат най-близо до формата на тялото. В този случай, опитайте се да изберете рокля средна дължина, за да удължите визуално силуета. Най-важното нещо в избора на облекло е да се запази пропорционалността. Също така, момичета с такава фигура, могат да използват тънка лента, за да се подчертаят красивата пясъчна извивка на кръста.

Дизайнерите са помислили за толкова много модели рокли и куп други интересни неща, че от вас остава единствено да се спрете на най-подходящите.

Scroll to Top