Мода в цветове, точки и аксесоари

Най-модерните и популярни цветови комбинации са: черно и бяло. Най-универсалната комбинацията, трябва да съчетава лесно обувки и аксесоари. Ето, защо изборът на черна рокля изглежда много стилен и подходящ за официални поводи и от край време е на пирамидата на модата в класацията топ рокли.

Рокля в синьо и бяло е друг популярен стил, известен още като морски. С ярки червени или жълти акценти; червено и бяло – яркото призовава и кара жените да с чувстват много уверени;

Съчетание между жълто и черно – тази комбинация изглежда светла и стилна. Тя обича младежите. Има и други варианти, особено с малки точки, но много по-трудно за тях да избере подходящите аксесоари.

Какви обувки ще отговорят на модата

Отлично решение е да се продължите с цвета на дрехи и по отношение на обувката. За допълнение към роклята с точки в синьо са бяло-цветните обувки; Не е много уместно да се носят обувки на точки съчетани с рокля на точки. Това ще изглежда гротескно.

Дълга червена рокля с бели точки ще изглежда добре с бели или червени обувки;

Ако лятна рокля е на черни точки – най-добрият вариант е изборът на черни обувки или сандали; За дълга черна рокля с бели точки бели или черни обувки са най-уместен избор;

Винаги може да допълните женския гардероб с аксесоари, които да доизградят стила ви. Друг добър пример за такива комбинации е ако роклята е в синьо с бели точки и червен колан, червени обувки ще са най-добрият избор.

Scroll to Top