Сладък и забавен начини да се организира дома и работното място

Вярно е, че в домовете ни има много големи предмети, които насърчават хората да се чувстват горди за елементарното и нещата, които са натрупани. Вярно е също така, че няма нищо лошо в малкото бъркотия тук и там, сега и отново. Уверени сме, обаче, че дори и хората, които са най-горди от тяхното елементарно желание да разчистят максимално бързо, биха могли да намерят някои методи на организация към които да се придържат.

Какво имаме предвид под „придържаме?“ Имаме предвид методи, които ще продължат да бъдат прости месеци наред, считано от сега, такива ще ви насърчат да се справите с вашите организационни навици. Твърде често, когато хората решат да организират огромни ремонти целият хаос може да изглежда шокиращ. Ето някои съвети, които могат да ви помогнат в това.

Вашите лични приоритети

Престанете да се опитвате да се организира своя дом и офис, съгласно това, което другите хора мислят, че трябва да бъде с приоритет. Вместо това, разберете какви неща са най-важни за вас и след това да намерете начини да организирате елементарно и бъркотията. В почистване на апартамент с фирма, може да видите повече и за самите цени на услуги почистване.

Един добър пример за това е във вашата кухня. Няма нужда от гурута, които да ви учат кое и как да правите. Много по-лесно ще ви бъде ако почиствате нещата след всяко ползване на помещението. Така мазнини, разливи и миризми няма да се натрупват с времето и няма да се налагат кардинални мерки с кухненските мебели.

Лични пространства

Част от това, което правите по поддържането на къща или офис може да се окаже самото предизвикателство. Някои хора трябва да имат всичко, просто така. Други могат да оставят нещата да се натрупват без да се притесняват за това. Когато живеят заедно тези различни типове личности и работят заедно, а това може да създаде сериозен конфликт.

Един добър начин да се оправи цялата бъркотия е като се използва всеки интервал, за да може да се разчиства навреме.

Съхранявайте всичко в чекмеджета. Ако става дума за реда в офиса, използвайте чекмеджета по бюро, рафтове и етажерки. Може лесно да помествате всичко и в кашони. Когато става дума за реда в дома, прибирайте старателно по гардероби, шкафове и кутии.

Малките навици, които да добавите в ежедневието.

Обикновено това, което е по същество ни отвежда към идеята да бъдем по-организирани и да влезем в навика на действително поставените елементи далеч, когато не ги използваме. График за петнайсет минути преди обяд и в края на всеки работен ден и двадесет минути всяка вечер у дома, преди да отидете към леглото ще сложи всичко обратно във вашето място. Това ще ви спести часове по-късно в организиране, ре-организиране, намиране на това, което трябва, и т.н.

Всеки може да се организира. Използвайте тези съвети и цени за изхвърляне на стари мебели, за да правите това.

Scroll to Top