Модерните мебели за нашия дом

Нашия дом е мястото, в което прекарваме по-голямата част от свободното си време. За това е изключително важно да бъде приятно място за нас и нашето семейство. За да бъде той такъв, трябва да е обзаведен с удобни, но и модерни мебели.

Кой мебели са модерни?

Тенденциите в обзавеждането са насочени към практични и минималистични мебели, които са многофункционални. Пример за това е модел кресло EMS ARM FAB, в което всеки ще се влюби.

В това число влизат модулните сглобки, които лесно биват преобразувани от една мебел в друга. Те са може би решение за много домакинства, а тяхната необходимост е породена от липсата на пространство в градските жилища.

Материалите, от които са направени актуалните мебели са класическо дърво. Залагаме на естествените материали, които освен красиви, са и дълготрайни.

В основата на меката мебел е здравата и мобилна основа. Облицовката е ергономична, а тапицерията е от лен, вълна, кожа. Холните дивани са ъглови, с подвижни табуретки, които дават възможност за превръщането им в спалня.

Масата във всекидневната е по-скоро аксесоар, от колкото мебел. На нея има място за едва няколко питиета и може би любима книга.

Кухненските мебели са вградени, пространството се пести. На показ е само трапезарията, която често е заменена от бар плот.

В детската стая е шарено. Мебелите контрастират с ярките си цветове и закачливи форми, даващи препратки към любими детски герой.

Актуално за спалнята е, че има тапицирана табла. Вижте кое още успокоява: http://zlmi.eu/2016/11/24/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D1%8A%D1%82-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B5/.

Това, освен модерно е и много удобно. Вратите на гардеробите са огледала, създаващи илюзия за пространство. Все по-голямо приложение намират и плъзгащите врати.

Модерните мебели са практични, здрави и красиви.

Scroll to Top