Двойна бебешка количка – единственото нещо, за което не сте се замисляли

Пазаруването за Вашето неродено дете е забавно. Възможностите са безкрайни и ще имате много време да се учите в детайлите, както за основните продукти, така и за допълнителни аксесоари. Като такива са бебешката количка, аксесоари за бебета, биберони, пелени за повиване и всички останали.

И докато за всички тях може да научите и от опитни приятелки, то за двойната количка по-рядко се говори. Нека насочим вниманието именно натам:

Има толкова много възможности за колички днес на пазара. Единична, двойна количка, тройни, количка с чадър и още, списъкът може безкрайно да продължава. Купуването на детска количка е солидна инвестиция, която трябва да се обмисли в дългосрочен план.

Как да се определи количествено стойността тогава?

Всички бебешки колички в наши дни са богати на функционални възможности. Това от своя страна понякога ги прави трудни за решаване. Най-добрият начин да се подходи към въпроса за стойността е свързан от части и с това дали имате план за второ бебе?

Двойната детска количка е инвестиция!

Когато вече със сигурност знаете, че ще имате близнаци може да помислите за покупката на двойна бебешка количка за близнаци. Има и трио колички, които са създадени за тризнаци.

Във всички останали случаи, помислете за закупуване на двойна количка като инвестиция, само ако планирате две деца. Това спестява разходи, които могат да бъдат изключително полезни, в друга ситуация.

Въпреки, че в България е по-разпространена практиката младите семейства да остават с едно дете, то все още има много двойки, които имат по две деца. Ако и вие планирате, преди бебето ви да е навършило две годинки, то да има братче или сестричка, сега изборът на двойна детска количка е удачен. Тези модели, често се предлагат с допълнително отделение, което може да служи за кош, в който да помествате багаж, докато първото дете е още бебе и преди да се е появило второто дете.

Има още една алтернативна възможност, която производителите на детски колички включват в някои от моделите си. Тя се изразява в допълнителен кош, който може да бъде закупен на по-късен етап и монтиран към конкретни модели бебешки колички. За избора на такива обаче нещата трябва да се планират малко по-рано.

По отношение на дизайн и цветове няма ограничения. Родителите, които избират двойна бебешка количка могат да насочат избора към всяка, която харесат, дори сред единичните, но в материи и цветове пресъздадени в бебешки колички две в едно.

Scroll to Top