Детайли в лятната мода 2017

Модата се сменя всеки сезон и всяка нова година, но никога не е изцяло неизвестна. Тя заимства от предни сезони, по-пищна е или лишена от детайли, но винаги се налага от модния подиум.

Нека надникнем в детайлите на лятна мода 2017:

Мода в детайлите:

Модните стилове за облекла в офиса, през този сезон са както широк поли, които изглеждат женствени, така и прилепнали рокли.

Всички дами, които харесват романтичния стил могат спокойно да купуват рокли, ризи, поли, туники изработени от леки материали и с модни щампи.

Повече за: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/късите-поли-елегантни-и-сексапилни.

Флоралните мотиви, избледнелите мотиви, триизмерните отпечатъците са за класиците на жанра.

Аксесоари към тоалета:

Летните тоалети определено изискват и допълнителни аксесоари. Обърнете внимание на шалове в ярки цветове, шапки с широка периферия. Не забравяйте и за колана, защото това е най-модерния елемент, който допълва женския имидж.

Отново на мода се носят обемисти бижута: пръстени, колиета, обеци, гривни.

За грима:

Светият грим винаги е бил обичан в летния сезон. Това се дължи не само на топлото време, но и на твърде ярките елементи в облеклата, слънчевия загар и още редица фактори.

Ако обаче си позволите ярък грим, то това лято модата включва цвят „морков“ на устните. Веждите са предимно естествени – широки и гъсти вежди. Очите могат да са допълнени с мигли, но във всички случаи просто не забравяйте за опушения ефект.

 

Scroll to Top