Поддържане на хромирани повърхности

Има няколко правила за почистване на хромирани повърхности . Но не се страхувайте, не е трудно да ги поддържате, просто се придържайте към тези правила, дадени ни от експертите:

Не се препоръчва за почистват хромирани повърхности и да се използват детергенти и почистващи продукти, които съдържат абразивни частици. Те могат да надраскат повърхността и да развалят външния вид на хромирани продукти.

Не можете да използвате почистващи продукти, които съдържат разтворители и киселинни вещества , фосфор, оцетна, фосфорна и други киселини.

За почистване на хромирани повърхности е абсолютно неприемливо използването на продукти, които са на основата на хлор. Ако използвате такива почистващи продукти, повърхността ще потъмнее и ще е загрозена.

Разбира се, препоръчително е да използвате специални почистващи продукти, които се продават в магазините. Те са много ефективни и ефективно почистват замърсяванията, варовиковите маси и отломките.

Можете също така да избирате почистващи продукти, които са подходящи за въздуха, които също ще бъдат запишете не само за околната среда, но и за вашето семейство. Повечето от тези почистващи препарати имат антибактериален ефект.

За да се запази блясъкът на хромираните повърхности, препоръчително е да ги почиствате с мека гъба или парче козина, но не и с гъба.

Експертите смятат, че хромираните повърхности трябва да се почистват възможно най-често, само тогава ще изглеждат добре и няма да загубят блясъка си.

Ако все още имате проблеми с почистването на хром или други повърхности, изберете надеждните и добри услуги за вашия дом – http://bezvredno.com/pochistvane-apartament-preparati/

Те знаят как да накарат дома ви да блести! Просто се обадете и ще получите най-добрите резултати!

Scroll to Top