Най-добрите комбинации за дами с пола Молив

През последните години най-популярните разновидности на поли молив са считани точно в модела с материал кожа. Най-добрата комбинация за такъв общ елемент на ансамбъла може да бъде жилетка, изработена от естествена кожа. Но комбинацията от тези прагове с якета и дънкови якета трябва да се избягва. Вижте още модни идеи тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/poli/черна-елегантна-права-пола-rumena-2

  1. Ярко изображение.

Изработени от кадифе или сатен, наситени цветове, молив пола в съчетание с елегантни високи токчета и блуза, различна оригинална полировка, гарантират за най-празнично изпълнение и запомнящ се ансамбъл. Освен това, от съществено значение е да се допълни и създадения имидж с подходящо избрани бижута: гривни, обеци, брошки и др.

Не по-малко ярка визия създават моделите поли тип молив от жакард, съчетани с блузи, якета, пуловери с поло и яка, пуловери от различни бримки и ботуши.

  1. Тънката талия за дами.

Жените, които искат да се различават с хармонично тяло, могат да изберат пола тип молив, комбинирана с тънка плетка яка, пуловер или сако, което ще изпълни долната част на колана. Едно добро допълнение към избрания ансамбъл ще е и малката чанта. Изборът на обувки, подходящи за пола тип молив пола, без ток е позволен само ако сте с идеална тънка талия и дълги крака. На тях добре стои и http://azznam.com/2017/09/18/как-да-носим-пола-тип-молив.

  1. Оптимална пищна комбинация за дами.

В този случай, ако не сте доволни от обема на кръста си, не трябва да носите ризи, пуловери, туники и панталони. Така ще осигурите не само изключително хармоничен начин, но в същото време да сте в състояние да „прикритите“ някои от функциите на фигурата. Като завършек можете да изберете обувки с токове или достатъчно висока, грациозни ботуши. Обличайте се уникално: http://zlmi.com/1156-2017-09-13-05-19-51.

Scroll to Top