Часовникът на ръката ви: знаци, суеверия и енергия за късмета

Часовникът не е просто моден аксесоар. Ръчните часовници могат да служат като силен защитен талисман, освен ако, разбира се, не знаете как да ги изберете правилно. Психолозите твърдят, че с помощта на часовник може да коригирате съдбата си.

Формата, размера, историята и мястото на часовника на ръката могат да повлияят на човешката карма. Ето, защо е важно да се знаят правилата на носенето им, както и някои признаци, които ще ви помогнат за привличане на добър късмет.

Формата на часовника може да повлияе на характера и начина на човешкото поведение. Часовникът с квадратна форма трябва да се носи от онези, които страдат от собствената си дезорганизация и лекомислие. Квадратният часовник ще помогне да станете по-събрани и сериозни.

Часовникът под формата на диамант ще ви помогне да постигнете спокойствие и мир. Не се препоръчва да се носят по време на решаване на сериозни проблеми с работата и активните дейности.

Кръгъл часовник трябва да носи от онези, които имат консервативен начин на мислене и живеят според собствените си предразсъдъци. Такъв часовник ще направи човек по-толерантен към мнението на други хора и ще го спаси от критичност.

Овалните часовници са за онези, които изпитват трудности да изграждат контакти с хора. Овалният часовник е чудесен за онези, които искат промоция, но шефът не забелязва техния професионализъм. Те ще повлияят положително на дипломатическите способности на дадено лице.

Часовете под формата на триъгълник ще отговарят на тези, които искат да развият качества на лидер. Тези часовници дават увереност, решителност и повишават самочувствието. Но за дълго време да носите такъв аксесоар не се препоръчва, тъй като доверието може да се превърне в арогантност и амбиция.

Хексагоналните часовници засилват прозрението, интуицията и дават нови идеи. Те ще отговарят на тези, които се занимават с творчество и изкуство. Шестоъгълната форма на часовника ще ви помага да намерите хармония със себе си и със света около вас.

Необичайната форма на часовника ще отговаря на тези хора, които не търпят измерен и стабилен живот. Такива часовници привличат постоянни промени и неочаквани ситуации. Но тези промени и изненади невинаги са положителни, трябва да сте готови за това.

Време е да изберете своя часовник според форма и предпочитания : timer.bg.

Scroll to Top