7 неща, от които е време да се отървем

Просто се опитайте да си спомните колко дълго в дома си сте трупали неща и кога сте ги използвали за последен път. Е, има ли някакви аргументи за напускането им или в крайна сметка е време да се отървете от нещо? Ако нещата се окажат повече от предполагаемото, наемете: http://www.kostovi.bg/bezopasno-premestvane-na-pokastnina.

  1. Миниатюрни сосове и подправки

Обикновено в кафенета и ресторанти те носят много повече, отколкото в дома. Трябва да вземете остатъците и да ги поставите в задната част на шкафа в кухнята.

Но след извършен одит в този склад, се окаже, че повечето от подправките и сосовете са с изтекли срокове не се замисляйте дали да ги изхвърлите.

  1. Затъпени ножове

Във всяка кухня има устройства, които не режат добре и не могат да бъдат поправяни. Престанете да се мъчите и ги изхвърлете.

  1. Детски дрехи

Купчина детски неща

Жалко е да се разделим с тях. Но те лежат на празен ход и служат само за събиране на прах. Изберете няколко неща, които са скъпи за сърцето ви. Останалите продавайте, дарявайте за благотворителност или изхвърляйте. Преценете по тяхното състояние.

  1. Сбор от книги

Малко вероятно е изчерпаната информация, която се съдържа в тях, да ви помогне. Ако ви е жал да изхвърлите, опитайте да намерите магазин или организация, която ще ги приеме и ще намерите полезно приложение.

  1. Стари лекарства

Бурканчето с таблетки може да е отдавна с изтекъл срок. Чувствайте се свободни да изхвърляте просрочени или спрени вече от производство. Те вече не са полезни.

  1. Рафт с подправки

Те вече не са подправки,  а само е оцветен прах.

  1. Аксесоари за занаятите

Кошница с възглавнички

Купихте материали, надявайки се, че един ден ще започнете да ги използвате. Ако в последните десет години, никога не ги имам и не намери време за ново хоби, по-добре е да се продават или ръчно изработени аксесоари за тези, които могат и ще ги използвате.

Предвидете едно голямо почистване на тавани и мазета.

Scroll to Top