Как да спестите пари за ремонт на баня

Ремонтите не са евтини, но могат да се направят по-малко икономичен начин.

Ако изберете стил прованс или ретро може да украсите с драперия и самата баня. Това е едновременно по-евтино и по-практично от основния начин с плочки.

  1. Материали на части

Цената на специалните мебели за баня, като правило, е доста висока. Ако закупите отделна мивка и стандартна, може да намалите разходите.

За да спестите пари за ремонт на банята, може да гледате продажби на материали, да чакате отстъпки, да се пазарите с майсторите и да изпълнявате част от работата сами.  Но освен това е добре да се разгледат и други възможности.  Предлагаме на вашето внимание няколко идеи за бюджетни ремонти и бани.

Ако не купувате шкаф и инсталирате мивка в съществуващите и ненужни мебели, мивката ще струва само стотинка. Мивката може да бъде монтирана в старо чекмеджета, маса, рафт, конзола, тоалетка.

За да спестите пари за ремонт на банята, може да видите, какво се предлага на пазара.  Наред с това е хубаво да разгледате и други възможности.  Предлагаме на вашето внимание няколко идеи за бюджетни ремонти и бани.

  1. „Стар“ акцент

В новия и свеж интериор може да уредите всичко да е старинно. Тези ретро акценти изглеждат много докосващи.

Например, ако имате старо огледало с очукана рамка и прилична огледална повърхност – опитайте да го „пробвате“ с актуализирания интериор. Ако изглежда добре, не е нужно да харчите пари за ново огледало.

Какво може да подхожда в новата ви баня? В мокрото помещение може да имате под мивката, шелф, кошница за пране, полилей, поставка за кърпи и т.н. Но, разбира се, не всички наведнъж! Много от тези елементи не трябва да се въвеждат. Тяхното изобилие може да направи вашата баня визуално застояла. Един, максимум два от тези детайли е достатъчен. За почистване от стари мебели може да наемете и фирма: https://www.konkurenti.com/razchistvane-na-star-apartament-v-plovdiv. Тяхната работа ще е от полза и ще спести време и усилия.

 

Scroll to Top