Какво говори за теб цветът на автомобила

Какво говори за теб цветът на автомобила!

Какво ще каже цветът на вашата кола за вас? Защо повечето хора избират автомобилни бели, черни и в сиви цветове? Животът е толкова труден? Или фактът, че практичността е от полза?

Цветът не трябва да бъде досаден, изморителен. Цветът е просто обречен да зарадва окото. Ето защо не само жените, но и мъже много внимателно подхождат в избора на цвят на автомобила си. Ето, какво значение има всеки цвят и каква трябва да е колата на съвременната мацка: http://www.interpolezno.com/avtomobilt-na-svremennata-matska.

ЧЕРЕН цвят – счита за по-представителен! И вероятно не е за нищо. Автомобилите на представителни личности, лимузини, министри, президенти са все в черно! Черният цвят просто крещи за състоянието на собственика.

БЯЛ цвят автомобил – това е най-често срещаният. Смята се, че е практичен цвят. Дори запрашена колата сменя цвета си на мръсно бяло или бежов. Белият автомобил е за човек, който се стреми към благоприличие. Педантичната личност, авторитета, склонността към критика и прекомерната безпокойство са основните характеристики!

ЖЪЛТА кола – говори за желанието на собственика да се открои от тълпата. Цветът е топъл, добър, весел. Чували ли сте, че жълтото е знака на глупак? Това не е вярно! Хората, които предпочитат жълто, залагат на весело и приветливо. Изборът на жълт цвят се прави от човек, който иска да се отървете от стреса!

ОРАНЖЕВ цвят автомобил – това са колите, чиито почитатели са и на жълтите нюанси. Ексцентричното, динамично изражение. Подобрява настроението!

КАФЯВ цвят – счита се най-малко за откраднат цвят. Не бренди. Мъжът на кафявата кола е таен, чувства нуждата от мир. Той не иска да се откроява от тълпата. Най-вероятно има 7 деца у дома, „сладка“ съпруга и много удоволствия. Така че кафява кола може да се види в 12 часа сутринта, безцелно да се витае около града.

ЧЕРВЕН цвят автомобили – ако попитате блондинката каква кола иска! Най-често ще чуете: червено! Червеното е наистина добро! Особено червен металик. Червеното е веселие и е за целенасочени хора. Лидерите! Импулсивни, амбициозни, ярки хора. Те не се колебайте да привлечете мнения! Червеният цвят винаги е в светлината на прожекторите.

ЗЕЛЕНА кола – тя е избрана от уважавани хора! Те са водачи, спокойни лидери.

СИН цвят автомобил – изразява безгрижно забавление, създава състояние на почивка и мир. Собствениците на сини автомобили са изключително леки, просто въздушни, мечтатели, романтици. Те не се стремят да се откроят и обичат да почиват в живота! Автомобилите със сини автомобили са за хора, които предпочитат мир и комфорт. Те са верни надеждни приятели. Хората са много принципни, консерватори! Собственикът на синя кола е добър, грижовен, държи на семейството!

СРЕБЪРНА кола – според психолози водачите, които избират сребристия цвят, търсят нещо специално, различно от ежедневието. С този цвят собственикът на автомобил се стреми да отрази собствената си особеност, може би статут.

ЛИЛАВ автомобил – психолозите мислят, че притежателите на виолетови коли отразяват желанието да направят неустоимо впечатление за другите. Те целят да покачат самочувствието си, искат да се откроят. И като цяло, хората, които избират автомобили във виолетови нюанси са: мирни и оптимистични.

Който и цвят да изберете, основното е, че трябва да бъде забавно! И няма значение какво мислят психолозите. Вашият комфорт е ключът към успеха!

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top