Модни цветове: Кои са актуалните нюанси на сезона

Ако трябва да отбележим кои са най-актуалните нюанси през новия моден сезон, то те могат да бъдат класифицирани по следния начин:

Бежово и кафяво

Бежовият и кафявият цвят, заедно с цялата тяхна богата палитра от нюанси, са особено модерни и предпочитани през новия моден сезон. От класическите светли тонове като карамел, до дълбоките и наситени нюанси на канелата и какаото – всички тези прекрасни оттенъци са много атрактивни и актуални.

Нежните пастелни тонове

Те също са чудесен избор за тоалети и аксесоари, защото, освен че изглеждат прекрасно, внасят и необходимата доза свежест и нежност в нашето ежедневие, балансирайки депресивното въздействие на студа навън. Най-голямото предимство на тези цветове е, че подхождат на всеки друг цвят и няма изобщо да затруднят дамите при избора на красиви и хармонични съчетания.

Ярките цветове

Ярките нюанси на червения и розовия цвят – ягода, домат, фуксия са особено модни през новия сезон. Те могат да се използват самостоятелно или да се комбинират с други цветове. Особено добре изглеждат в съчетание с лъскави тъкани и са способни да внесат много топлина и жар в сърцата ни през студените зимни месеци.

Светло розово и тъмно зелено

Тази невероятно сполучлива комбинация излезе на преден план и в момента е особено актуална. Нейната свежест ще ви помогне да се справите със сивотата на природата в най-мрачното време от годината и ще ви осигури стилна и ефектна визия.

Животински принтове

Те са така ярки и запомнящи се, че едва ли скоро могат да бъдат забравени. Дизайнерите постоянно ги показват по модните подиуми и тяхната провокативност отдавна им е извоювала славата на едни от най-желаните и най-сексапилни десени.

Ако искате да добавите доза сексапил към вашия тоалет, непременно изберете някой моден аксесоар, решен в животински принт. Но не прекалявайте и следвайте винаги правилото, че в облеклото ви не трябва да фигурира повече от един такъв елемент – например само чанта, шал, ръкавици, обувки или връхна дреха.

Източник: онлайн магазин Stylezone.bg

 

 

Scroll to Top