Кои детски играчки са най-подходящи

Кои детски играчки са най-подходящи за 6-годишните деца?

Днес ще си поговорим за някои детски играчки, които са подходящи за забавление на открито. Можете да бъдете сигурни, че 6-годишните палавници ще останат очаровани, ако получат някой от тях за подарък.

Приспособления за плуване

Очилата, плавниците и шнорхелът са чудесен подарък за деца, които могат да плуват. Надуваем дюшек в красиви цветове пък ще помогне на запалените водолази да си починат малко, докато отново тръгнат да завладяват морските дълбини. Ако искате да зарадвате някое 6-годишно дете, непременно помислете за тази опция.

Батут

Детският надуваем батут е не само източник на забавление, но и на добро настроение. При избора е необходимо само да се изясни какъв да бъде точно размера. При всички случаи обаче играта с батута трябва да преминава под строг родителски надзор.

Скутер

Всяко активно дете обича да се носи на „крилете“ на някой пъстър скутер. Препоръчително е да заложите на скутер с възможност за регулиране на височината на кормилото, защото децата растат бързо. Има и скутери с неоново осветление и цветове – винаги можете да откриете вариант, който направо да подлуди вашето дете.

Топка

Волейболна, футболна или надуваема – всяка една топка е незаменим атрибут при много детски игри. Внимавайте само с качеството, защото ако топката е изработена от нискокачествени материали, бързо ще загуби своя представителен вид, както и ще се спука много по-рано от очакваното. Дайте предпочитание на качествените модели, които са по-издръжливи.

Бумеранг или фризби

Те са отлично средство за активни игри, особено, ако детето е собственик на куче. Избирайте леки модели, които са подходящи за деца на 6-годишна възраст.

Не забравяйте, че всеки един от вариантите за активни игри, които досега разгледахме, изисква родителско внимание. Няма значение какво ще прави детето – дали ще се гмурка, дали ще хвърля бумеранг, дали ще кара скутер или ще играе с топка – родителите винаги трябва зорко да наблюдават действията на детето.

Източник:  https://jambo-shop.com/

 

Scroll to Top