Почистване на гараж – 5 уникални начина да преобразите

Почистване на гараж – 5 уникални начина, по които може да преобразите неизползван гараж

Допълнителна стая никога не вреди, а неизползван гараж може да се окаже идеален за добавяне на нова стопанска постройка към дома. Ето, в какво може да се превърне това пространство и какво трябва да направите, за да го направите възможно най-привлекателно:

Творческо пространство

Ясно е, че в къщата е все по-трудно да намерите собствено място, къде да творите на спокойствие. Независимо дали става въпрос за дизайн, за рисуване или може би дори за музика. Гаражът може да се окаже идеално пространство. Монтирайте няколко рафта и бюро възможно най-лесно и ще създадете свое собствено творческо пространство.

Стая за тийнейджъри

След като премахнете ненужните рафтове с почистване на гараж, може да започнете да го боядисвате. Това ще ви помогне да го превърнете в стая за тийнейджъри.

Децата ви ще се радват да имат пространство, където да посрещат своите приятели. Боядисайте стените в силни цветове: зелено и оранжево изглежда модерна комбинация. Може да монтирате ламиниран паркет на пода. Няколко окачени тела и диван ще създадат впечатление за младежка стая. Не забравяйте, че подът на вашия гараж има естествен наклон, за да може водата да се оттича в улука навън. Това е елемент, който си струва да вземете предвид, когато подреждате пода в стаята.

Собствена фитнес зала

Може да спестите парите, които обикновено харчите във фитнеса и да инвестирате в собствено оборудване за фитнес. Бившият гараж е идеалното място за съхранението им. В допълнение, ще се насладите на уединение, когато правите ободряващи упражнения.

Кухня

Ако искате да запазите тихо кътче за приготвяне на кафе набързо или сандвич, инсталирайте малък хладилник, електрическа печка и тостер в гаража. Добавете шкаф за малкото кухненски прибори и съдове и ще имате кухненски бокс, който ще се окаже полезен с времето. Проверете топлоизолацията на вашия гараж. Тя може да ви осигурява необходимия комфорт или по-лека, която ви кара да тръпнете до кана за кафе в по-студените дни. Използва системи за отопление или охлаждане на помещения, отделни от тези на къщата. Няма смисъл да харчите пари за климатизация на пространство, което не използвате, през цялото време.

Склад за инструменти

Използвайте това пространство, за да съхранявате инструментите, които използвате в градината. Греблото, моторният трион, маркучът за поливане или пръскачките ще паснат идеално тук и освен това ще са ви под ръка през цялото време.

Източник: EVRO.CENTER

Scroll to Top